HOME
COMPANIA
BRANDURI
BRANDING
PRESA
 
Despre noi
Noutati
Parteneri
Retea distributie
Cariere
Contact

Parteneri


Ambi Pur si Kiwi sunt branduri manageriate in parteneriat cu compania producatoare Sara Lee Corporation. Sara Lee este o companie globala cu sediul in Chicago (SUA), care produce si promoveaza produse din categoria bunurilor de larg consum (FMCG). Compania are unul dintre portofoliile de produse cele mai iubite si mai apreciate din lume, recunoscute pentru inovatie si incredere. Domeniile in care activeaza sunt: produse alimentare, bauturi, produse de ingrijire a locuintei si produse de ingrijire personala. Ambi Pur, Bimbo, Douwe Egberts, Kiwi, Pickwick, Radox, Sanex, Senseo sunt doar cateva dintre zecile de branduri internationale ale corporatiei Sara Lee. Impreuna brandurile genereaza o cifra de afaceri anuala de 13 miliarde dolari, acoperind aproximativ 180 de tari. Fondata in 1939, compania Sara Lee s-a dedicat continuu preocuparii pentru inovatie si pentru intelegere a consumatorului, astfel reusind sa isi castige si sa isi mentine pozitiile de top.
Roto-Cart este o companie italiana care produce articole din categoria paper tissue (hartie igienica, prosoape din hartie, servetele si produse din hartie pentru uz industrial). Toate aceste produse sunt fabricate exclusiv din celuloza pura si sunt destinate atat pietei italiene cat si exportului catre alte piete. Roto-Cart dispune de doua capacitati de productie: una la Piombino Dese si una la Monfalcone si are ca atuu cei peste 20 de ani de experienta in fabricarea produselor din hartie. Ca recunoastere a preocuparii pentru calitate, compania este certificata ISO 9001. Frisbi, Sensitive si Toffly sunt brandurile manageriate de catre compania Safilar in parteneriat cu compania producatoare Roto-Cart. Practic odata cu Frisbi compania Safilar a creat categoria a creat categoria prosoapelor de hartie si a educat consumatorii in ceea ce priveste beneficiile acestui tip de produs: bun absorbant, rezistent, comod in utilizare.
Everton este o companie italiana specializata in produse de tip aerosol. Compania beneficiaza de un laborator de cercetare&dezvoltare performant care ii permite realizarea unei game foarte variate de produse atat pentru piata interna cat si pentru export. Pe langa produse de cosmetica auto, Everton realizeaza si produse de ingrijire a locuintei, produse de ingrijire personala, vopsele, produse tehnice, produse pentru tesaturi si altele. Infiintata in 1962, compania Everton manifesta o preocupare constanta pentru protectia mediului, siguranta si calitate. Maxi este brandul manageriat de Safilar in parteneriat cu Everton.
Humex este o companie spaniola cu sediul in Tarragona, lider in Europa in categoria produselor antiumiditate. Cei 22 de ani de experienta in categoria produselor antiumiditate (incepand din 1986) cat si expertiza unei companii monobrand se regasesc in rezultatele pe care Humydry le are: o prezenta puternica in mai bine de 25 de tari din Europa si in mai bine de 55000 de magazine.  Humydry este brandul manageriat in parteneriat cu compania producatoare Humex.
  Silvandersson este o companie suedeza, fondata in anul 1982. Colaborarea cu industria alimentara si agentia FOA (Organizatia Nationala de Cercetare si Aparare din Suedia) a dus la crearea primului produs unic, bazat pe un adeziv special.
De atunci produsul a trecut printr-o serie de modificari, adaptate in functie de nevoi si in functie de mediul in care este utilizat.
Azi, Silvandersson este lider mondial in solutii non toxice si ecologice de combatere a insectelor si daunatorilor.
Produse naturale pentru ingrijirea casei
Produse din hartie
Produse antiumiditate
Cosmetice auto
Produse din hartie
Capcane ecologice pentru daunatori
Solutii ecologice pentru daunatori
Produse din hartie
Copyright Safilar 2007
Home  |  Noutati  |  Compania  |  Branduri  |  Branding  |  Presa  |  Cariere  |  Harta Site  |  Contact