HOME
COMPANIA
BRANDURI
BRANDING
PRESA
 
Analize Branding
Linkuri Branding

Linkuri branding

Consulta cateva site-uri romanesti si internationale specializate pe domeniul brandingului. Termeni de specialitate, articole, interviuri, branduri locale si globale, personaje, pareri, discutii, toate pentru o viziune mai clara asupra brandingului.

Site-uri de branding

Site-ul celor de la Interbrand contine o colectie impresionanta de articole si studii de caz referitoare la branding cat si un dictionar pentru cei mai putin familiarizati cu termenii de specialitate. In plus site-ul ofera posibilitatea de a achizitiona carti despre branding si de a participa la dezbaterile on-line referitoare la subiecte de actualitate din lumea branding-ului.
TVR, Domo, Fulga, Zuzu, sunt doar cateva dintre brandurile cu care au lucrat cei de la Brandient. Site-ul lor contine numeroase studii de caz, articole, interviuri, stiri, opinii referitoare la branding-ul romanesc.
Transavia, Siveco, Mercury Research, Antibiotice sunt cateva dintre brandurile cu care a lucrat echipa Grapefruit. Pe langa articole si studii de caz, pe site-ul Grapefruit gasesti si detalii despre Wireality, forumul pe tema branding-ului si a identitatii initiat de cei de la Grapefruit.
Ursus, Ciucas, Standard, PlusGSM, sunt cateva dintre brandurile majore cu care a lucrat echipa Branzas. Pe site se gasesc studii de caz si cateva articole referitoare la branding, scrise intr-un limbaj simplu si plin de umor.
O pleiada de oameni de cultura, persoane publice, specialisti in branding discuta despre branding-ul de natiune in general si despre brandul Romania in special. Site-ul este organizat sub forma unui forum ce cuprinde numeroase articole referitoare la acest subiect si comentariile postate de vizitatorii site-ului.
Superbrands este o organizatie internationala ce are ca scop promovarea brandingului ca domeniu de expertiza si recunoasterea brandurilor de exceptie. In paginile romanesti gasesti brandurile care au primit in 2006 statutul de Superbrands in Romania, cat si articole din presa referitoare la acest subiect.
Reader's Digest coordoneaza o ancheta pentru a nominaliza 'brandurile de incredere' in 14 tari europene, in cadrul diverselor categorii de produse. Aflati care sunt aceste 'branduri de incredere' cat si factorii care determina increderea intr-un brand.
Produse naturale pentru ingrijirea casei
Produse din hartie
Produse antiumiditate
Cosmetice auto
Produse din hartie
Capcane ecologice pentru daunatori
Solutii ecologice pentru daunatori
Produse din hartie
Copyright Safilar 2007
Home  |  Noutati  |  Compania  |  Branduri  |  Branding  |  Presa  |  Cariere  |  Harta Site  |  Contact