HOME
COMPANIA
BRANDURI
BRANDING
PRESA
 
Comunicate presa
Articole din presa

O noua subcategorie pest control de la Safilar: solutii non toxice si ecologice

Magazinul Progresiv
03 aprilie 2011
Safilar lanseaza in Romania o gama completa de produse non-toxice si ecologice de combatere a daunatorilor. Fenomenul de incalzire globala si schimbarile bruste de vreme, precum si orientarea consumatorilor spre produse care sa nu dauneze sanatatii si mediului inconjurator indeamna tot mai mult la solutii non toxice si ecologice de combatere a insectelor, rozatoarelor si altor daunatori.

Cu acesta linie de produse, apartinand companiei suedeze Silvandersson, Safilar creaza o noua subcategorie pest control: produse non-toxice si ecologice, o alternativa la actualii repelenti.

Silvandersson este lider mondial in productia si comercializarea produselor destinate combaterii daunatorilor (insecte, rozatoare etc.), avand la baza metode non-toxice si ecologice. Compania activeaza pe un segment de piata aflat in crestere la nivel global ca urmare a orientarii consumatorilor catre produse care sa nu dauneze sanatatii omului, animalelor si mediului. Peste 90% din productia Silvadersson este exportata in peste 35 de tari din diverse continente.

Safilar lanseaza in Romania aproximativ 20 de produse apartinand liniei Home&Garden, reunite sub umbrela a doua branduri: Silvalure si Silvatronic. Prin aceasta lansare, Safilar este prima companie din Romania ce introduce in piata o gama completa de produse non-toxice si ecologice impotriva daunatorilor, confirmand astfel statutul Safilar de deschizator de drumuri pe piata de FMCG din Romania.

Safilar este o companie care importa, promoveaza si distribuie in Romania branduri din categoria bunurilor de larg consum (FMCG). Safilar este in prezent reprezentantul pentru Romania al brandurilor Ambi Pur, Kiwi, Frisbi, Humydry, Maxi si Sensitive.

Produse naturale pentru ingrijirea casei
Produse din hartie
Produse antiumiditate
Cosmetice auto
Produse din hartie
Capcane ecologice pentru daunatori
Solutii ecologice pentru daunatori
Produse din hartie
Copyright Safilar 2007
Home  |  Noutati  |  Compania  |  Branduri  |  Branding  |  Presa  |  Cariere  |  Harta Site  |  Contact