HOME
COMPANIA
BRANDURI
BRANDING
PRESA
 
Prezentare
Fleriana
Frisbi
Humydry
Maxi
Sensitive
Silvalure
Silvatronic
Stira e Ammira
Toffly

Silvalure

Curriculum Vitae

Nume si prenume: Silvalure
Data si locul nasterii: 1982, Suedia
Producator: Silvandersson
Categorie: Produse non toxice si ecologice impotriva daunatorilor
Locul ocupat in lume: 1
Adresa din Romania: Safilar, Arad

Educatie

Colaborarea cu industria alimentara si agentia FOA (Organizatia Nationala de Cercetare si Aparare din Suedia) a dus la crearea primului produs unic, bazat pe un adeziv special. 

Experienta internationala

Silvandersson este lider mondial in oferirea de solutii eficiente si non toxice de combatere a daunatorilor (insecte, rozatoare etc). Silvandersson este un furnizor lider pt industria profesionala pest control.

Peste 90% din productia Silvandersson este exportata in peste 35 tari.

Recomandari

Fenomenul de încălzire globală şi schimbările bruşte de vreme precum şi orientarea consumatorilor spre produse care să nu dăuneze sănătăţii şi mediului înconjurător îndeamnă tot mai mult la soluţii ecologice de a îndepărta şi a combate insectele şi dăunătorii.

Produsele Silvandersson din linia Home&Garden, cuprind 2 branduri Silvalure si Silvatronic. Silvalure sunt capcane pe baza de lipici, sistem unic, patentat. Silvatronic sunt produse non toxice si ecologice pe baza de ultrasunete si lumina  UV.

Linia de produse contine aproximativ 20 de produse, capcane impotriva mustelor, tantarilor, viespilor, capuselor, melcilor, soarecilor, sobolanilor si alti daunatori.

Conceptul si productia au la baza ani de experienta profesionala dedicata cercetarilor si inovatiilor in domeniu, cu responsabilitate fata de sanatatea mediului inconjurator.


Insect & Fly Control:
Capcane cu adeziv pentru muşte, insecte şi alţi dăunatori pentru interior si exterior, pentru flori, sere şi răsadniţe, pomi fructiferi, melci, viespi, capuşe

Rodent Control: Capcane pentru rozătoare, şoareci, şobolani

Plant Power:
Fortifiant pentru intarirea sistemului imunitar de apărare pentru trandafiri, plante ornamentale, fructe şi arbuşti fructiferi, legume, gazon.

Produsele SILVALURE şi SILVATRONIC sunt disponibile în principalele reţele supermarket, hypermarket şi cash&carry. Pentru detalii a se vedea mai jos "
Unde se gasesc produsele SILVALURE & SILVATRONIC".
Produsele din linia Home&Garden sunt eficiente 24 de ore din zi, spre deosebire de produsele cu actiune instantanee a caror efect dispare la scurt timp.
Actiune de lunga durata. Eficienta 24 h/zi.
Silvalure® System
Produse naturale pentru ingrijirea casei
Produse din hartie
Produse antiumiditate
Cosmetice auto
Produse din hartie
Capcane ecologice pentru daunatori
Solutii ecologice pentru daunatori
Produse din hartie
Copyright © Safilar 2007
Home  |  Noutati  |  Compania  |  Branduri  |  Branding  |  Presa  |  Cariere  |  Harta Site  |  Contact