HOME
COMPANIA
BRANDURI
BRANDING
PRESA
 
Comunicate presa
Articole din presa

Compania Safilar pune in miscare o noua categorie FMCG

25 ianuarie 2008
Compania Safilar lanseaza in Romania Humydry Anti-umiditate, produsul antiumiditate numarul unu in Europa. “Lansarea Humydry Anti-umiditate este rezultatul a doi factori. Pe de o parte este vorba de multitudinea problemelor pe care le intampina oamenii in ceea ce priveste excesul de umiditate si efectele acestuia - mucegaiul, igrasia si condensul - si nevoia acuta de solutii. Daca citesti forumurile si revistele de constructii constati ca problemele cu mucegaiul, igrasia si condensul nu sunt cazuri izolate in Romania ci sunt de o frecventa alarmanta, mai ales datorita nerespectarii unor standarde de calitate in constructii. Pe de alta parte este vorba de necesitatea de a creste bussinessul Safilar nu doar prin cresterea categoriilor actuale ci si prin dezvoltarea unor noi categorii.” declara Mihaela Popa, PR Manager Safilar.

Desi exista de zeci de ani in alte tari, categoria produselor antiumiditate este recent aparuta in peisajul FMCG romanesc. Produsele antiumiditate urmaresc sa previna o serie de efecte grave pe care umiditatea excesiva le are atat asupra locuintei - mucegai, igrasie, condens, obiecte metalice corodate, articole textile patate, mobila deteriorata – cat si asupra asupra sanatatii – aparitia sau agravarea durerilor musculare si ale articulatiilor, a artritei, reumatismului, alergiilor, astmului, dezvoltarea bacteriilor, a ciupercilor si a virusilor. Umiditatea este excesiva atunci cand depaseste valoarea optima de 50-60%.  Umiditate excesiva poate fi rezultatul activitatilor zilnice: spalat, calcat, gatit, uscatul rufelor, baie, dus, respiratia si transpiratia omului, respiratia plantelor de apartament, cat si rezultatul unor greseli in constructia sau renovarea locuintei.

“Humydry Anti-umiditate este o metoda putin costisitoare si eficienta pentru a tine umiditatea excesiva sub control. Printr-un saculet textil cu granule de clorura de calciu, Humydry absoarbe umiditatea excesiva din aer pana la atingerea nivelului optim de 50-60% si mentine apoi umiditatea la acest nivel. Clorura de calciu este o substanta cu proprietati higroscopice, adica are capacitatea de a absorbi rapid umiditatea excesiva din atmosfera. Vaporii de apa absorbiti sunt transformati in lichid iar lichidul este colectat in siguranta in partea inferioara a recipientului. Concomitent cu cresterea cantitatii de lichid colectate are loc o dizolvare a granulelor de clorura de calciu. Astfel, dupa o perioada de timp ce variaza de la o luna la trei luni, saculetul textil cu granule de clorura de calciu trebuie inlocuit cu un altul.” precizeaza Mihaela Popa.

In gama Humydry exista mai multe produse grupate dupa marimea spatiilor pentru care eficienta este maxima: Humydry Compact 450g este recomandat pentru spatiile de pana la 35 m³ iar Humydry Magnum 1kg este recomandat pentru spatiile de pana la 80 m³. Humydry Compact este disponibil atat in varianta Inodor cat si intr-o gama variata de arome: Mar, Lavanda, Iasomie etc.

Humydry anti-umiditate este un produs importat, promovat si distribuit in Romania de catre compania Safilar. Numarul unu in Europa in categoria produselor antiumiditate, Humydry este prezent in peste 25 de tari europene. Mai multe detalii despre acest produs puteti afla pe www.humydry.ro

Safilar este o companie care importa, promoveaza si distribuie in Romania branduri din categoria bunurilor de larg consum (FMCG). Safilar este in prezent reprezentantul pentru Romania al brandurilor Humydry, Ambi Pur, Kiwi, Maxi Lux, Frisbi si Sensitive, branduri care ocupa pozitii de top pe pietele pe care activeaza.

Mihaela Popa
PR Manager
Safilar
Produse naturale pentru ingrijirea casei
Produse din hartie
Produse antiumiditate
Cosmetice auto
Produse din hartie
Capcane ecologice pentru daunatori
Solutii ecologice pentru daunatori
Produse din hartie
Copyright Safilar 2007
Home  |  Noutati  |  Compania  |  Branduri  |  Branding  |  Presa  |  Cariere  |  Harta Site  |  Contact