HOME
COMPANIA
BRANDURI
BRANDING
PRESA
 
Comunicate presa
Articole din presa

Ambi Pur Car te scoate in fiecare zi la aer curat

31 mai 2007
Pentru a elimina mirosurile neplacute din interiorul masinii tale Ambi Pur Car a creat Odour Eliminator. Avand la baza o formula activa care nu doar acopera, ci elimina mirosurile neplacute, Ambi Pur Car Odour Eliminator lasa in urma un parfum racoritor si revigorant care face caldura verii mai usor de suportat. Formula activa este eficienta impotriva mirosului de tigara, impotriva mirosului animalelor de companie, impotriva mirosurilor ce insotesc poluarea si a altor mirosuri neplacute.

„In cadrul categoriei odorizantelor se gasesc atat produse „utilitare”, care urmaresc rezolvarea unor probleme concrete ale calitatii aerului din mediul in care traim cat si produse „hedoniste” care induc o stare de bine, creeaza o atmosfera placuta. Si in cadrul segmentului odorizantelor auto consumatorii au nevoie de ambele tipuri de produse. Ambi Pur Car After Tabacco a fost mult timp singurul odorizant auto „utilitar” care lupta eficient impotriva mirosului de tigara. Acum Ambi Pur Car Odour Eliminator a venit sa elimine toate mirosurile neplacute din masina, oricare ar fi ele si in plus sa aduca putina racoare lunilor incinse de vara.” precizeaza Adriana Nadraguta, Brand Manager Ambi Pur Car.

Noua gama are doua variante: Fresh&Light - un amestec de arome fructate si citrice completat de note ierboase aromate si un miez picant-floral si Fresh&Floral - un parfum revigorant cu note de fructe exotice si un miez floral-marin, completat de bogate accente lemnoase.

Ambi Pur Car este brandul numarul unu in Romania in categoria odorizantelor auto, cu o cota de piata valorica de 87,3% in perioada martie-aprilie 2007. Ambi Pur Car gama de baza, Ambi Pur Car For Him&For Her si Ambi Pur Car Odour Eliminator sunt odorizante auto lichide care se ataseaza la sistemul de ventilatie. Ambi Pur Car Easy este un odorizant lichid care se poate fie lipi, fie agata, in orice loc din masina.

Ambi Pur Car este reprezentat in Romania de catre compania Safilar si este produs de catre concernul american Sara Lee. Ambi Pur Car este primul odorizant auto cu lichid lansat in Romania si primul odorizant auto care a beneficiat de comunicare TV.

Compania Safilar mai are in portofoliu si alte branduri care ocupa pozitii importante in categoriile in care activeaza: Kiwi - numarul unu in ingrijirea incaltamintei, Frisbi - numarul unu pe segmentul prosoapelor de bucatarie, Sensitive - produse de hartie super premium lansate in Romania in 2005 si Maxi Lux – produse de cosmetica auto.

Mihaela Popa
PR Manager
Safilar
Produse naturale pentru ingrijirea casei
Produse din hartie
Produse antiumiditate
Cosmetice auto
Produse din hartie
Capcane ecologice pentru daunatori
Solutii ecologice pentru daunatori
Produse din hartie
Copyright Safilar 2007
Home  |  Noutati  |  Compania  |  Branduri  |  Branding  |  Presa  |  Cariere  |  Harta Site  |  Contact