HOME
COMPANIA
BRANDURI
BRANDING
PRESA
 
Comunicate presa
Articole din presa

Ambi Pur 3volution revolutioneaza categoria odorizantelor

19 octombrie 2007
Ambi Pur lanseaza 3volution, primul odorizant dinamic cu 3 arome complementare care se schimba la fiecare 45 de minute. Ambi Pur a descoperit ca atunci cand te obisnuiesti cu un parfum incetezi sa-l mai percepi, fenomen numit oboseala olfactiva. De aceea a creat 3volution, 3 arome diferite care se imbina armonios pentru a oferi o perceptie continua si pentru a combate astfel oboseala olfactiva.

Categoria odorizantelor a avut in 2006 o crestere valorica de 9,2% fata de 2005. Aceasta crestere se datoreaza in mare masura produselor inovatoare care au ca efect pe langa atragerea unor consumatori ai celorlalte produse existente si atragerea de noi consumatori in categorie, cresterea frecventei de achizitie si cresterea pretului mediu pe unitate cumparata. “Ambi Pur creatorul odorizantului electric, al odorizantului lichid de toaleta – Ambi Pur Flush - si al odorizantului auto cu lichid – Ambi Pur Car - confirma cu 3volution renumele de lider in inovatii.” declara Lavinia Urlea, Brand Manager Ambi Pur.

Desi ideea 3volution este inovatoare, modalitatea de utilizare este extrem de simpla. Dispozitivul 3volution trebuie introdus in priza ca orice odorizant electric urmand a se observa o lumina aprinsa care indica ce aroma functioneaza in momentul respectiv. Dupa 45 de minute se aprinde o alta lumina ceea ce inseamna ca o alta aroma a intrat automat in functiune. Dupa 90 de zile, rezerva se scoate din dispozitiv si se inlocuieste cu o alta rezerva.

Ambi Pur 3volution este disponibil in trei variante: Fresh New Day, Seaside Breeze si Oriental Dreams. Fresh New Day este o colectie de 3 arome revigorante inspirate de aerul curat, adierea diminetii si iarba proaspat cosita. Seaside Breeze este o colectie de 3 arome marine inspirate de briza, nisipul ud si apa marii. Oriental Dreams este o colectie de 3 arome intense inspirate de miresmele orientale, aromele picante si bambus.

Ambi Pur 3volution este sustinut printr-o campanie TV desfasurata pe principalele posturi comerciale, printr-o oferta promotionala aparatul fiind disponibil la pret de rezerva, prin inserturi in revistele retailerilor si plasari speciale.

Numele de Ambi Pur are la origine expresia spaniola 'ambiente puro' care inseamna mediu curat. Ambi Pur este expertul in parfumuri si brandul numarul unu in ceea ce priveste inovatiile in categoria odorizantelor. Sara Lee, producatorul Ambi Pur detine impreuna cu alti doi producatori 65% cota globala de piata in categoria odorizantelor. Brandul Ambi Pur implineste anul acesta 10 ani de experienta pe piata din Romania

Mihaela Popa
PR Manager
Safilar
Produse naturale pentru ingrijirea casei
Produse din hartie
Produse antiumiditate
Cosmetice auto
Produse din hartie
Capcane ecologice pentru daunatori
Solutii ecologice pentru daunatori
Produse din hartie
Copyright Safilar 2007
Home  |  Noutati  |  Compania  |  Branduri  |  Branding  |  Presa  |  Cariere  |  Harta Site  |  Contact