HOME
COMPANIA
BRANDURI
BRANDING
PRESA
 
Comunicate presa
Articole din presa

Ambi Pur 3volution iti seduce mirosul: iar si iar si iar

24 octombrie 2007
Cat de important este simtul mirosului ne dam seama numai cand in timpul unei raceli il pierdem. Simtul mirosului este responsabil in proportie de 80% pentru ceea ce noi numim gust. Simtul mirosul este in stransa conexiune cu memoria: oamenii isi amintesc mirosurile cu o precizie de 65% dupa un an, in timp ce fotografiile si le amintesc cu o precizie de 50% dupa numai 3 luni.

Probabil nu stiai ca atunci cand esti culcat simtul mirosului este mai putin ascutit decat atunci cand esti ridicat. Nici ca dimineata simtul mirosului este mai slab si pe masura ce ziua se apropie de sfarsit acesta este din ce in ce mai puternic. Si nici ca femeile au simtul mirosului mai dezvoltat decat barbatii iar atunci cand esti tanar simtul mirosului este mai dezvoltat decat la batranete.

Ambi Pur stie o multime de lucruri despre miros si mai stie ca atunci cand te obisnuiesti cu un parfum incetezi sa-l mai percepi. Se numeste oboseala olfactiva. De aceea Ambi Pur a creat 3volution, primul odorizant dinamic cu 3 arome complementare care se schimba la fiecare 45 de minute. Cele 3 arome diferite se imbina armonios pentru a oferi o perceptie continua. Ambi Pur 3volution este special conceput pentru ca tu sa te poti bucura de el pe parcursul intregii zile, din prima zi de functionare si pana la epuizarea rezervei.

Desi ideea 3volution este inovatoare, modalitatea de utilizare este extrem de simpla. Dispozitivul 3volution trebuie introdus in priza ca orice odorizant electric si gata. Poti observa o luminita aprinsa care iti indica ce aroma functioneaza in momentul respectiv. Dupa 45 de minute se aprinde o alta luminita ceea ce inseamna ca o alta aroma a intrat automat in functiune. Dupa 90 de zile, rezerva se scoate din dispozitiv si se inlocuieste cu o alta rezerva.

Ambi Pur 3volution este disponibil in trei variante: Fresh New Day, Seaside Breeze si Oriental Dreams. Fresh New Day este o colectie de 3 arome revigorante inspirate de aerul curat, adierea diminetii si iarba proaspat cosita. Seaside Breeze este o colectie de 3 arome marine inspirate de briza, nisipul ud si apa marii. Oriental Dreams este o colectie de 3 arome intense inspirate de miresmele orientale, aromele picante si bambus.

Numele de Ambi Pur are la origine expresia spaniola "ambiente puro" care inseamna mediu curat. Ambi Pur este expertul in parfumuri si brandul numarul unu in ceea ce priveste inovatiile in categoria odorizantelor. Sara Lee, producatorul Ambi Pur detine impreuna cu alti doi producatori 65% cota globala de piata in categoria odorizantelor. Brandul Ambi Pur implineste anul acesta 10 ani de experienta pe piata din Romania.

Mihaela Popa
PR Manager
Safilar
Produse naturale pentru ingrijirea casei
Produse din hartie
Produse antiumiditate
Cosmetice auto
Produse din hartie
Capcane ecologice pentru daunatori
Solutii ecologice pentru daunatori
Produse din hartie
Copyright Safilar 2007
Home  |  Noutati  |  Compania  |  Branduri  |  Branding  |  Presa  |  Cariere  |  Harta Site  |  Contact