HOME
COMPANIA
BRANDURI
BRANDING
PRESA
 
Comunicate presa
Articole din presa

Safilar introduce pe piata din Romania o noua subcategorie pest control: solutii non toxice si ecologice

22 martie 2011

Safilar lanseaza in Romania o gama completa de produse non toxice, ecologice si eficiente de combatere a daunatorilor (insecte, rozatoare etc). Produsele apartin companiei suedeze Silvandersson, liderul mondial in productia si comercializarea produselor destinate combaterii daunatorilor. Peste 90% din productia Silvadersson este exportata in peste 35 de tari din diverse continente.

Safilar lanseaza in Romania aproximativ 20 de produse non toxice si ecologice apartinand liniei Home&Garden, cu doua branduri: Silvalure si Silvatronic. Silvalure are la baza sistemul patentat de tip capcana cu adeziv Silvalure System® - cel cel mai eficient, functional si testat sistem cu adeziv de pe piata. Silvatronic sunt produse pe baza de ultrasunete si lumina  UV. Linia contine capcane si repelenti impotriva mustelor, tantarilor, viespilor, capuselor, melcilor, soarecilor, sobolanilor si altor daunatori. Produsele din linia Home&Garden sunt eficiente 24h/zi, spre deosebire de produsele cu actiune instantanee (aerosolii) a caror efect dispare la scurt timp.

Cu produsele Silvandersson, Safilar creaza o noua subcategorie pest control: produse non toxice si ecologice, o alternativa la actualii repelenti.

Safilar este o companie care importa, promoveaza si distribuie in Romania branduri din categoria bunurilor de larg consum (FMCG). Safilar este in prezent reprezentantul pentru Romania al brandurilor Ambi Pur, Kiwi, Frisbi, Humydry, Maxi, Sensitive, branduri care ocupa pozitii importante pe pietele pe care activeaza.Adriana Nadraguta
Brand manager
Safilar
Produse naturale pentru ingrijirea casei
Produse din hartie
Produse antiumiditate
Cosmetice auto
Produse din hartie
Capcane ecologice pentru daunatori
Solutii ecologice pentru daunatori
Produse din hartie
Copyright Safilar 2007
Home  |  Noutati  |  Compania  |  Branduri  |  Branding  |  Presa  |  Cariere  |  Harta Site  |  Contact