HOME
COMPANIA
BRANDURI
BRANDING
PRESA
 
Comunicate presa
Articole din presa

SAFILAR lanseaza FLERIANA - produse 100% naturale de ingrijire a casei

12 august 2013
SAFILAR lanseaza pe piata romaneasca o gama de produse de ingrijire a casei 100% naturale sub brandul FLERIANA, apartinand companiei grecesti PROVIPAX.

FLERIANA - 100% natural


Inspirat de laboratoarele naturii si dezvoltat in laboratoarele universitare, FLERIANA este o reala inovatie..
Produsele FLERIANA sunt biodegradabile pentru a evita poluarea mediului si nu contin niciun fel de chimicale toxice ce pot dauna sanatatii oamenilor, avand in componenta doar extracte naturale din flori. Ambalajul a fost astfel conceput incat sa fie usor si rapid de reciclat (un singur tip de material reciclabil per produs).
Pentru inceput, gama de produse sub brandul FLERIANA lansata in Romania contine odorizante de interior si repelenti impotriva insectelor, fabricate din ingrediente 100% naturale, formula avand la baza uleiuri esentiale. Gama apartine unor categorii care prin definitie abunda in produse pline de chimicale. Pe viitor, SAFILAR intentioneaza sa extinda gama de produse naturale, lansand sub brandul FLERIANA si alte produse de ingrijire a casei, realizate de asemenea din ingrediente 100% naturale.

FLERIANA Produs Natural Anti-molii cu Parfum de Lavanda

este primul produs 100% natural cu un efect extraordinar de indepartare a moliilor si de odorizare a hainelor depozitate. FLERIANA Produs Natural Anti-molii pe baza de geraniol (de origine 100% naturala) protejeaza in mod natural hainele depozitate de actiunea distructiva a moliilor, iar combinat cu uleiul esential de lavanda confera hainelor un un parfum discret si o protectie naturala, pentru un intreg sezon, impotriva mirosurilor neplacute. Se poate folosi in sifoniere, sertare, valize etc., fiind ideal si pentru spatiile unde sunt depozitate hainele copiilor. Se poate folosi in siguran¬a pentru toate tipurile de haine, atat a celor textile cât si a celor din piele, inclusiv a celor mai delicate precum lana, casmir sau blanuri, sau chiar si pentru paturi. Este disponibil sub forma de pliculete din panza, prevazute cu carlig din carton pentru agatare, in varianta 3 pliculete/pachet, la un pret maxim recomandat de 13.99 lei.

FLERIANA Odorizant Natural pentru Haine cu Extracte din Flori

este un produs complet natural, avand in compozitie doar uleiuri esentiale naturale, distilate din soiuri de flori atent selectionate. Cu mireasma lor fina, plina de prospetime, uleiurile esentiale din flori confera un parfum discret si protectie indelungata impotriva mirosurilor neplacute hainelor din sifoniere, sertare, valize sau alte spatii de depozitare a textilelor. Se foloseste cu regularitate sau cel putin la schimbarile sezoniere ale garderobei. Uleiurile esentiale garanteaza o durata de actiune de pana la 5 luni. Este disponibil sub forma de pliculete, in 3 variante de arome – Lavanda, Iasomie si Muscata - in pachet a cate 3 pliculete, la un pret maxim recomandat de 13.99 lei.

Odorizantele Naturale pentru Haine FLERIANA cu 100% extracte din flori reprezinta o noutate ablsoluta pentru piata romaneasca, fiind o alternativa la actualele insecticide impotriva moliilor de haine pentru cei care doresc o solutie de odorizare a hainelor, dar cu parfumuri naturale si fara niciun fel de chimicale toxice ce le-ar putea pune in pericol sanatatea. Recomandarea SAFILAR este ca aceste produse sa fie amplasate langa produsele anti-molii, tocmai pentru ca consumatorii se asteapta sa gaseasca astfel de solutii la raionul de insecticide.

Lansarea FLERIANA are potentialul de a dezvolta categoria de insecticide - care de altfel are un potential destul de limitat de crestere, avand in vedere ca insecticidele au o penetrare buna in Romania, fiind folosite in aproape orice gospodarie din mediul urban.
Prin lansarea odorizantelor si insecticidelor naturale FLERIANA, exista sansa de a convinge o parte din non-utilizatori – precum familiile cu copii sau persoanele ce sufera de alergii sau astm si care au o sensibilitate ridicata la produse ce contin chimicale si in special la cele cu un potential toxic mai ridicat cum sunt insecticidele si odorizantele - sa incerce sa foloseasca aceste produse naturale si astfel de a creste categoria. In plus, e stiut faptul ca, consumatorii de produse naturale/ecologice sunt mult mai loiali, mai putin sensibili la pret, iar prin includerea in portofoliu lor a unor astfel de produse, retailerii se pot diferentia si da consumatorilor un motiv in plus de a le trece pragul in magazinul lor si ulterior de a-i loializa” – afirma Adrian Orodan – Marketing Manager SAFILAR.

Produsele FLERIANA sunt disponibile momentan in reteaua de drogherii DM si in hypermarketurile CORA, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa fie distribuite si in alte mari retele de magazine (cash&cary, hypermarket, supermarket).

Prin lansarea acestei game de produse naturale, SAFILAR isi largeste portofoliul de produse non-toxice si ecologice de ingrijire a casei. Portofoliul mai cuprinde produsele SILVALURE lansate in 2011, curpinzand o gama de peste 20 de produse non-toxice si ecologice de combatere a mustelor, tantarilor, moliilor, capuselor, viespilor, melcilor, cartitelor si rozatoarelor, solutii care sunt in acelasi timp si foarte eficiente, majoritatea avand la baza sistemul patentat de capcane cu adeziv non-toxic Silvalure System ™, cel mai eficient, functional si testat sistem de capcane cu adeziv de pe piata. Viziunea SAFILAR este de a deveni lider pe nisa produselor ecologice, non-toxice de ingrijire a locuintei in urmatorii ani, care chiar daca in momentul actual are un potential de dezvoltare mai redus datorita contextului economic nefavorabil, se afla pe un trend de crestere, Romania urmand si ea cu o oarecare intarziere trendul global de orientare a consumatorilor spre produse care sa nu dauneze sanatatii si mediului inconjurator.

SAFILAR este o companie care importa, promoveaza si distribuie in Romania branduri din categoria bunurilor de larg consum (FMCG) avand o experienta de aproape 20 de ani, timp in care a introdus pe piata si a dezvoltat branduri de renume precum odorizantele Ambi Pur, produsele de ingrijire a incaltamintei Kiwi, prosoapele de hartie Frisbi, absorbantele de umiditate Humydry, gama de cosmetice auto Maxi, branduri care ocupa pozitii importante pe pietele pe care activeaza.


Adrian Orodan
Marketing Manager
SAFILAR
Produse naturale pentru ingrijirea casei
Produse din hartie
Produse antiumiditate
Cosmetice auto
Produse din hartie
Capcane ecologice pentru daunatori
Solutii ecologice pentru daunatori
Produse din hartie
Copyright Safilar 2007
Home  |  Noutati  |  Compania  |  Branduri  |  Branding  |  Presa  |  Cariere  |  Harta Site  |  Contact