HOME
COMPANIA
BRANDURI
BRANDING
PRESA
 
Despre noi
Noutati
Parteneri
Retea distributie
Cariere
Contact

SAFILAR lanseaza Odorizantele Naturale de Camera Fleriana cu 100% extracte naturale din flori

21 octombrie 2016
odorizant-natural-de-camera-Flerian-100%-extracte-naturale-din-flori

100% extracte naturale din flori


100%-extracte-naturale-din-floriCreate din cele mai bune parfumuri naturale si folosing o tehnologie noua patentata, noile odorizantele naturale de camera FLERIANA aduc prospetimea aromelor naturii in casa ta intr-un mod simplu si curat, avand in compozitie doar extracte 100% naturale din flori si apa.Fara aditivi sintetici si gaz propulsor


Spre deosebire de odorizantele obisnuite, odorizantele naturale de camera Fleriana nu contin arome sau aditivi sintetici si nici gaz propulsor (ce pot dauna sanatatii si mediului inconjurator).


Acasa sau la birou, esti in siguranta


Foloseste odorizantele naturale de camera Fleriana in siguranta in orice incapere, acasa sau la birou, inclusiv pe tapiterii si perdele, pentru a elimina mirosurile neplacute si a crea o atmosfera placuta, dar in acelasi timp sigura pentru tine si familia ta.


Grija pentru mediul inconjurator


Ambalajul odorizantelor naturale de camera FLERIANA este realizat in intregime din plastic reciclabil, contribuind astfel la protejarea mediului inconjurator.
Arome naturale elegante


Odorizantele naturale de camera Fleriana sunt disponibile in format aerosol de 250ml, in doua arome elegante:
 
Gardenia, cu extracte naturale din flori de gardenia, una din cele mai dulci si distinse arome ale naturii.

Gardenia (Gardenia jasminoides) este o un arbust peren originar din Asia cu frunze verzi lucioase si flori albe si puternic parfumate ce infloresc primavara si vara, avand o aroma asemanatoare cu cea a iasomiei. Gardenia este cultivata pe scara larga in gradini in zonele cu clima temperata si subtropicale calde, si ca planta de interior in regiunile temperate.


Flori de Primavara, o combinatie eleganta de extracte naturale din flori de lavanda, trandafir, muscata, vanillie, vetiver.

Vetiver (Chrysopogon zizanioides) este o iarba perena originara din India. Uleiul esential distilat din radacinile de vetiver este folosit pe scara larga in industria cosmetica, aromaterapie si la fabricarea sapunurilor ayurvedice, precum si in parfumerie. Uleiul esential de vetiver este un ingredient nelipsit din 90% din toate parfumurile occidentale, fiind folosit preponderant in parfumurile pentru barbati.


Fleriana. Totul natural


Gama FLERIANA mai contine odorizante naturale de haine in trei arome distinse (Iasomie, Lavanda si Gardenia) si un produs natural impotriva moliilor de haine.

Toate produsele FLERIANA sunt fabricate din ingrediente 100% naturale, formula avand la baza uleiuri esentiale. Produsele Fleriana sunt alternativa naturala in categorii care prin definitie abunda in produse pline de chimicale.


Produse naturale pentru ingrijirea casei
Produse din hartie
Produse antiumiditate
Cosmetice auto
Produse din hartie
Capcane ecologice pentru daunatori
Solutii ecologice pentru daunatori
Produse din hartie
Copyright Safilar 2007
Home  |  Noutati  |  Compania  |  Branduri  |  Branding  |  Presa  |  Cariere  |  Harta Site  |  Contact